viernes, 22 de mayo de 2009

Bernat

Quan va ser conscient de si mateix, tot al seu voltant era desconegut. No volia pensar, però una petita llum com un mosquit voletejava en ell. Intentava centrar-se en la llum però no parava de moure's.
Es va adonar que ell mateix no era res, una espècie de núvol de plasma. Totes les paraules que li venien al cap no semblava que signifiquessin gens.
Sentia que el moviment que havia començat imperceptiblement, augmentava i l'arrossegava. Quan va veure el túnel, va sentir el plor tot es va aclarir, era un nom, el nom de la personeta que acabava de néixer.

Cuando fue consciente de si mismo, todo a su alrededor era desconocido. No quería pensar, pero una pequeña luz como un mosquito revoloteaba en el. Intentaba centrarse en la luz pero no paraba de moverse.
Se dio cuenta de que el mismo no era nada, una especie de nube de plasma. Todas las palabras que le venían a el no parecía que significaran nada.
Sentía que el movimiento que había empezado imperceptiblemente, aumentaba y lo arrastraba. Cuando vio el túnel, oyó el llanto todo se aclaró, era un nombre, el nombre de la personita que acababa de nacer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario